Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Промоционални цени за старт на новият ски сезон в Пампорово

Официалното откриване на сезона е планирано за 15 декември, като лифт картите се предлагат на символична цена от 5 лева(могат да се закупят на място) за деня. Промоционалните цени за лифт карти Select включват еднодневна карта на цена от 82 лева за възрастен, 65 лева за младежи до 17 години и 49 лева за деца до 12 години. Тези цена са в сила до 14 декември и след това започват да се продават по редовна цена.

Първите туристи вече запълват част от капацитетите

Ски курортът вече изпълнява част от капацитетите си, посрещайки гости предимно от България, но и все повече туристи от съседните балкански страни, както и хора от Британия, Ирландия и Турция.  Според изявленията на хотелиерите, този сезон резервациите са започнали по-рано отколкото обикновено, което пък само по себе е добър показател за успешно начало на сезона. Предвижда се, че в периода до две-три седмици всички налични места за сезона ще бъдат запълнени.

Снежна покривка от 40 сантиметра

На върха Снежанка, както и на Студенец вече има снежна покривка от около 40 сантиметра след  последните снеговалежи. Новият шестседалков лифт ще бъде пуснат в употреба, както и обновената южна ски зона, а очаква се и изграждането на детския ски парк на ски център Малина.

Ски и сноуборд обучение

Всички тези новини обещават един супер забавен и изпълнен с много сняг сезон, а нашите инстуктори и аниматори са готови да ви научат да карате ски и сноуборд(доколкото все още не знаете) или пък да вдигнат уменията ви на ощe по високо ниво.
Тук може да пойскате оферта за обучение, а ние ще се свържем с вас веднага.

Leave a comment

0.0/5