Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

За нас

Добре дошли в Ски и Сноуборд Училище “Пампорово” – вашето място за развитие на уменията в ски и сноуборд, където съчетаваме професионализъм и забавление в едно уникално преживяване. Ние сме тук, за да ви научим не просто да карате ски или сноуборд, а да обичате всяка минута от зимните спортове.

Нашата история:

Ски и сноуборд училището е създадено през 2015г, а може да ни намерите на две локации в Пампорово: спа хотел Орфей и ски писта Малина. От ски училището до ски центровете Студенец и Малина е осигурен безплатен превоз.

Какво ни Отличава:
  1. Професионални инструктори: Всички наши инструктори са 100% опитни професионалисти, работили на терен в български и световни зимни курорти, състезатели, треньори – все хора с опит в работата с ученици и обучаеми.
  2. Индивидуален Подход и малки групи: Вярваме, че всеки е различен, затова предоставяме индивидуални уроци, които отговарят на вашите нужди и темпо на учене. Относно груповото обучение винаги се работи в малки групи, с изключително внимание и подход към най-малките.
  3. Елитна Екипировка: Предоставяме ви висококачествена екипировка, която комбинира комфорт, стил и безопасност на пистите.

Искате да попитате нещо?