Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Политика за поверителност

Какви информации събираме от вас?

Кои лични данни събираме зависи от това как използвате този уебсайт и какви информации ни предоставяте.

Страница за контакт – За да се свържете с нас, можете да използвате контактната форма, която е налична на уебсайта. Тук ви молим да предоставите пълното си име, електронна поща и вашето съобщение (може да посочите и името на компанията).

Информация за устройството – Събираме IP адреса, датата и времето на посещението ви, колко време сте прекарали на нашия уебсайт, URL адреса на препратката (ако сте достигнали уеб страницата ни чрез друг сайт или реклама), посетените страници на нашия уебсайт, вид на браузъра, вид на устройството, версии и операционна система, когато посещавате уебсайта.

Абонамент – Когато се абонирате за електронния бюлетин, ви молим да предоставите вашия имейл адрес.

Защо и как използваме вашите лични данни?

За успешно взаимодействие с нашите клиенти – Когато използвате нашата платформа, ние ще използваме вашите лични данни, за да осигурим необходимия продукт или услуга. Например, ако купувате услуга от pamporovoski.com или участвате в събитие или промоция, ще използваме предоставената контактна информация, за да ви информираме относно покупката, събитието или промоцията. Ако се свържете с нашите потребителски услуги, ще използваме информация за вас, като информация за доставка, плащане или закупения продукт, за да ви помогнем при решаване на проблем или въпрос.

Събираме информация за вашето устройство, за да се уверим, че уебсайтът функционира правилно и да предоставим висококачествено обслужване, когато посещавате и използвате неговите функции. Също така използваме бисквитки и други технологии за проследяване, за да подобрим потребителското изживяване. Можете да намерите повече информация за това как използваме тези онлайн технологии в нашата политика за бисквитките.

Какви са вашите права относно личните данни?

Бихме искали да ви предоставим бърз преглед на вашите права относно личните данни:

Достъп – Можете да поискате копие на вашите лични данни от Pamporovo Ski по всяко време. Освен ако не е посочено друго, ще ви предоставим копие на вашата лична информация в електронен формат.

Промяна на вашите лични данни – Имате право да поискате актуализация и корекция на данните в Pamporovo Ski, свързани с вашите абонаменти.

Изтриване – Имате право да поискате изтриване на вашите лични данни от нашите системи, ако решите, че не искате повече да се свързвате с нас.

Промени в политиката за поверителност

Локалните закони и нашите практики се променят с течение на времето. Ако решим да актуализираме нашата политика за поверителност, ще публикуваме промените на нашата платформа. Ако съществено променим начина, по който обработваме вашите лични данни, ще ви уведомим предварително или, където е необходимо съгласие по закон, ще поискаме вашето съгласие преди да приложим такива промени. Силно ви препоръчваме да прочетете нашата политика за поверителност и да се запознаете с практиките ни. Тази политика за поверителност беше последно актуализирана през декември 2023 г.