Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

18.12 – откриване на сезон 2021/2022

Официалното откриване на зимния ски сезон в курортен комплекс Пампорово ще е на 18 декември – събота. До 28 декември цената на дневната карта за лифта ще е 62 лв.

Тази година ще има бум на обучението по туринг ски или т.нар.пантене, заради очакваното повишение на цените за ползване на лифтовите съоръжения. Туринг ските (или ските с панти) са алтернатива на обучението по писта. И са съществено по-изгоден вариант за каране на ски в Пампорово. А удоволствието е двойно по-голямо.

До 10 декември ще публикуваме предложенията ни за първи стъпки и напреднали в района на хижа Перелик и в района на Мечи чал.

Промоционални цени на сезонни карти може да ползвате, ако ги купите до 10 декември от онлайн магазина на Пампорово АД.

[su_button url=”https://webshop.pamporovo.me/bg/Products” target=”blank” style=”flat” background=”#ef9a2d” size=”14″ center=”yes” radius=”0″ title=”web_shop” id=”contact_us”]Купи карта или билет за лифт тук [/su_button]

Лифт Стойките

Картите за лифтовите съоръжения отново важат за двете ски зони – Пампорово и Мечи чал. Очакваната цена на еднодневната карта е 75 лв. За два дни – 140 лв. Точен ценоразпис вижте в онлайн магазина на Пампорово АД.

Този сезон се увеличава времето на полудневната карта с 45 мин – от 11:45 до 16:30 ч. Тя ще важи и за двете зони – Пампорово и Мечи чал. Сутрешна полудневна карта, от 8:45 до 12:30 ч, ще има само за ски зона Мечи чал. Зелени сертификати за качване на лифтовете няма да се изискват.

Тази година, освен намаленията за младежи от 12 до 17.99 г и деца от 7 до 11.99 г., се въвеждат намаления и за трета възраст – над 65 г. Тях ще получите при закупуване на карта от касите в курорта, тъй като няма онлайн опция.

Увеличението на цените на всички видове обучение по ски и сноуборд ще е с около 20%. Затова препоръчваме да търсите варианти да се записвате за обучение в група, за да вземете по-изгодни цени. Да карате ски може да се научите и извън пистите. За целта ще публикуваме предложения за ски туринг за всяко ниво каращи или първи стъпки.

Писти за “първи стъпки” с удобна пътечка за прохождащите със ски има при ски-център 2 – Малина. За нея не ви е необходима карта за лифт, а отделна карта – само за пътечките, която е на цена от 15 лв за цял ден. Тази карта се купува от всички – няма намаления за деца.

Инструктор по време на обучение по ски

През новия сезон се възползвайте от пакетите за обучение по ски за големи, ски туринг и еднодневни уроци в групи до 4 човека, за да се научите да карате ски с професионален учител.

[su_button url=”https://pamporovoski.com/product/ski-golemi/” target=”blank” style=”flat” background=”#ef9a2d” size=”14″ center=”yes” radius=”0″ title=”product_shop” id=”product”]Виж програма тук – запиши се още днес [/su_button]

Leave a comment