Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

19.12 – откриване на сезон 2020/2021 с промо цени на лифт карти

Официалното откриване на зимния ски сезон в Пампорово е планирано за 19 декември – събота.

Ски услуги онлайн

Тази година очакваме опашките пред касите в курорта да са силно намалели или дори изчезнали с пускането в действие на новата уеб платформа за онлайн покупка за лифт карти и билети.

[su_button url=”https://webshop.pamporovo.me/bg/Products” target=”blank” style=”flat” background=”#ef9a2d” size=”14″ center=”yes” radius=”0″ title=”web_shop” id=”contact_us”]Купи карта или билет за лифт тук [/su_button]

Пампорово посреща първите си гости с промоционални цени на карти и билети за лифтовите съоръжения. Имайте предвид, че за колкото по-дълъг период си купите карта, толкова по-евтина ще е тя. Така ако сте възрастен и си вземете карта само за ден ще платите 52 лв. Ако си вземете за 2 дни цената става 102 лв или по 51 лв на ден. За три дни общо е 147 лв или 49 лв на ден и т.н.

Лифт Пампорово

Магазинът е добре направен и удобен за работа, единствено е необходимо да разполагате с банкова карта за електронни разплащания.

[su_box title=”ПРОМО ЦЕНИ в периода 19-27.12.2021″ box_color=”#15aef9″ radius=”12″]

  • Възрастен – 52 лв
  • Младежи до 17.99 год. – 42 лв
  • Деца до 11.99 год. – 31 лв
  • Цените важат при онлайн покупка

[/su_box]

През новия сезон се възползвайте и от новите ни пакети за обучение по ски за големи, както и еднодневните уроци в групи до 4 човека, за да се научите да карате ски с професионален учител.

[su_button url=”https://pamporovoski.com/product/ski-golemi/” target=”blank” style=”flat” background=”#ef9a2d” size=”14″ center=”yes” radius=”0″ title=”product_shop” id=”product”]Виж програма тук – запиши се още днес [/su_button]

Лифт Стойките

Leave a comment