Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Сезон 2022/2023 – нови цени и нови карти

Update: 20.12.2022:

Официалното откриване на зимния ски сезон в курортен комплекс Пампорово е на 23 декември – петък. Нова опция “Селект” в онлайн магазина дава възможност да си купите карта за 1 до 7 дни без предварително избрани дати.

Въпреки несигурния пазар и непрекъснато повишение на цените, интересът към ски обучение тази година започна по-рано от предните два сезона. Очакваме силен сезон, който традиционно започва ударно с Коледната ваканция.

Датите за ски лагерите за деца през януари и февруари вече са видими в сайта ни тук: https://pamporovoski.com/ . До 10 декември важи цената за ранно записване, която не е за пропускане. Записванията стават през формата за записване в офертата за лагера.

Възползвайте се и от специалните цени на сезонните карти и картите “Селект” като ги купите до 20 ноември от онлайн магазина на Пампорово АД.

Сезон 2022/2023 - обучение ски деца
Кулата Снежанка

Картите за лифтовите съоръжения отново важат за двете ски зони – Пампорово и Мечи чал.

Цени лифт карти: От 23 до 28 декември 75 лева за възрастен, 59 лева за младежи и трета възраст и 45 лева за деца до 12 г.

От 29 декември нататък 85 лева за възрастен, 67 лева за младежи и трета възраст и 51 лева за деца до 12 г. Точен ценоразпис вижте в онлайн магазина на Пампорово АД.

Полудневната карта продължава да е възможна само за следобедните часове от 11:45 до 16:30 ч. и ще важи за двете зони – Пампорово и Мечи чал. Отново не се предоставя възможност за семейни карти и родители на малки деца няма да могат да карат с една карта. Ако сте с малко дете, ще трябва да си купите карта и половина, въпреки че и двамата родители ще карат по половин ден, тъй като единият трябва да гледа малкото дете, докато другият е на пистата.

Сезон 2022/2023 - обучение ски деца

Увеличението на цените на всички видове обучение по ски и сноуборд ще е с около 15%. Традиционно най-изгодни са цените за обучение в група, но поради естеството на работа в Пампорово, групи се сформират обикновено в последния момент.

Това не важи за периодите на Коледната и междусрочната ваканции. Втората през 2023 г. ще е от 1 до 5 февруари и за този период ви съветваме да запазите място за детето си поне месец предварително.

Сезон 2022/2023 - обучение ски деца
Обучение ски деца

Хотелиерите започват сезона с цени на хотелските услуги от 30 до 50 % по-високи от миналогодишните. Окончателните цени на ски услуги и лифт карти очаквайте след 10 декември 2022 г.

Leave a comment