Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ски сезон 2021 – какво ново?

За първи път ски услуги за ски-зона Пампорово ще могат да се

купуват предварително от уеб магазин.

Срещу платената сума онлайн получавате QR код, който сканирате на поставените специални pick-up устройства в ски-зоната. След което си взимате картата от самото устройство. Същите лифт карти ще могат да се презареждат многократно пак от уеб магазина.

Ски услуги онлайн

За първи път (и най-после) стартира и

младежката програма на Пампорово

за деца от 12 до 17.99 години целодневните лифт карти ще са 49 лв.

Ски за младежи

За най-малките (от 4 до 7 г.) на ски-център Малина се обособява

специална детска зона за обучение

– със съоръжение за първи стъпки и зимни туби. Новото тук е, че от 2021 г. ползването на мобилната пътека за най-малките става платена – 15 лв за цял ден и 10 лв след 12:00 ч.

ски първи стъпки

Пролайн ски и сноуборд училище подготвя пакети за дневно училище за деца и възрастни със специални цени за обучение в малки групи. Дати за седмичните детски ски лагери с включени нощувки, пълен пансион, ски оборудване и обучение вижте тук. Очаквайте и атрактивни пакети за лифт карта+ски оборудване и лифт карта+ски+нощувки. От миналия сезон остава отстъпката от 15% на СПА услугите в СПА центъра на Перелик срещу закупена лифт карта.

Ski obuchenie

Промоционални цени на лифт картите през месец януари

ще са валидни в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 година. WiFi точките в двете ски-зони този сезон ще са усилени.

В курорта Пампорово са интегрирани нови метеостанции, които, заедно с автоматичната система Snowtis, ще предоставят актуална информация за климатичните условия по пистите и лифтовете.

Всички бази за настаняване, ресторанти и ски-училища се подготвят за сезон с български гости, на които ще осигурят безопасни условия за пребиваване и обучение по ски и сноуборд , атрактивни цени и качествени ски-услуги.

Снежни покриви в Пампорово

Leave a comment