Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Политика за защита на личните данни, събирани чрез сайта pamporovoski.com на Травко БГ ЕООД

Кои сме ние

Нашата интернет страница е: https://pamporovoski.com.

Собственик и администратор на страницата pamporovoski.com е Травко БГ ЕООД – фирма за обучения по ски и сноуборд, водни спортове и планинско колоездене за малки и големи.

Каква персонална информация събираме и защо

Коментари/Отзиви

Когато посетителите пишат коментари под статиите, ние запазваме информацията от формата, IP адресът на автора, както и браузъра от който той пише, срещу евентуален спам.

Анонимна връзка, създадена от вашия имейл адрес (наричана още хаш), може да бъде проверена от услугата Граватар, за да се види кой я изполва. Политиката за лични данни Gravatar може да прочетете тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на вашия коментар/отзив, вашата профилна снимка ще бъде видима, заедно с текста, който сте написали.

Форми за контакт

Кукита

Ако оставите коментар в нашия сайт, може да изберете да се запазят вашите имена, имейл адрес и личен уебсайт в кукитата. Това е за ваше удобство – за да не се налага всеки път, когато пишете коментар, да попълвате данните си. Тези кукита са валидни (пазят се) 1 година.

Взаимствано съдържание от други сайтове

Статиите и страниците в сайтa pamporovoski.com може да съдържат части от статии, видео, снимки и др. подобни от други сайтове. В този случай взаимстваното съдържание има същите белези и действа по същия начин, както и в сайта, откъдето е взаимствано.

Тези сайтове може да събират отделно информация за вас като потребител, да съхраняват кукита и да изследват вашето взаимодействие с взаимстваното съдържание, независимо, че вие го преглеждате през pamporovoski.com.

Колко дълго съхраняваме вашите данни

Ако оставите коментар – самият коментар и неговите мета данни се съхраняват безсрочно. Това е така, за да можем да разпознаваме и одобряваме автоматично, който и да е следващ ваш коментар.

Какви права имате върху вашите данни

Ако сте оставили коментар в този сайт, може да изискате да получите експортиран файл на личните данни, които съхраняваме, включително данните, които вие самите сте ни предоставили. Може също да поискате да изтрием всяка лична информация, която имаме за вас. Това не включва данните, които сме задължени да пазим по закон.

Къде изпращаме вашите данни

Коментарите на посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка на наличие на спам.

Вашата контактна информация

Информация като имена, имейл адрес и телефон, изпратени през някоя от контактните ни форми или чрез имейл адрес, се съхраняват в нашата база данни с цел да ви информираме за бъдещи наши предложения, свързани с темата на услугата/продукта, за който сте отправили запитване или вече сте резервирали през сайта pamporovoski.com.

Същата информация е необходима за сключване на договори за извършване на услугите, които сте заявили през сайта pamporovoski.com, както и извършване на плащания, изпращане на документи за настаняване и др. подобни административни и организационни действия, задължителни за осъществяване по закона счетоводството.

Същата информация може да се предостави на партньорите, включени в пакетните услуги/продукти на сайта pamporovoski.com – хотели, ски училище, ски център, ски инструктор и т.н. Това е с цел идентифицирането ви като наш клиент и потвърждение на заявените и/или заплатени от вас услуги.

Допълнителна информация

Как защитаваме вашите данни

Личните ви данни се обработват и съхраняват чрез използване на инструменти, гарантиращи високо ниво на сигурност и защита от неправомерно използване или изтичане на информация.

С изпращането на запитване, заявка за резервация или осъществяване на плащане на услуга/продукт, публикувани в сайта pamporovoski.com, вие давате съгласието си за събиране и съхраняване на вашите лични данни от сайта pamporovoski.com, собственост на Травко БГ ЕООД.

Взаимодействие с трети страни

Сайтът pamporovoski.com предоставя възможност за споделяне на информация от този сайт на други платформи и социални мрежи като Facebook, Linked In и др. В този случай, взаимодействието с тези външни сайтове се третира като взаимодействие с трети страни и се осъществява според тяхната политика за съхраняване и защита на вашите лични данни, с която вие сте се съгласили предварително. pamporovoski.com и Травко БГ ЕООД по никакъв начин не могат да повлияят на действие или решение, предприето от тези трети страни.

Каква информация събираме

Следната информация се събира от потребителите с цел предоставяне на заявени услуги/продукти в сайта pamporovoski.com:

  • Име и фамилия;
  • Възраст;
  • Е-mail;
  • Телефонен номер;
  • Данни за банкови карти.

За целите на електронния маркетинг и улесняване на бъдещи контакти с потребителите, Травко БГ ЕООД, собственик и администратор на pamporovoski.com съхранява следните данни:

  • Име и фамилия;
  • Е-mail;
  • Телефонен номер.